Connect abonnement og CRM system

Connect-systemet ble lansert i 2008 og er bygget på moderne teknologi med web-baserte applikasjoner. Connect er en ERP-løsning med integrert CRM-funksjonalitet. Systemet tilbys som en skytjeneste eller som egen installasjon.

Connect har funksjonalitet som er laget for å håndtere områdene; abonnement, produkter, serier eller medlemskap. Systemet er modulbasert og det er mulig å bruke hele eller deler av løsningen. Det er også mulig å integrere Connect med andre systemer som måtte være ønskelig.

Mediaconnect besitter unik kompetanse innen området opplagssystemer for mediebransjen. Det er til sammen 18 personer som jobber med utvikling og support i virksomheten. Det jobbes løpende med å utvikle systemplattformen for at kundene skal ha systemverktøy som gjør at de lykkes med sine oppdrag. Mye av utviklingen den siste tiden har gått med på å tilrettelegge systemet for digital publisering. Det er laget en egen digital identitetsløsning som håndterer tilgang og betaling - ConnectID, som er satt i drift for en rekke kunder. Vår ambisjon er å tilby det beste systemverktøyet i markedet.

 

Referanse

Connect systemet ble utviklet med utgangspunkt i kravspesifikasjon fra Egmont, og vi fikk følgende tilbakemelding fra abonnementsdirektør Nils Jacob Førli i etterkant av prosjektet;

”Hjemmet Mortensen er meget godt fornøyd med overgangen til Connect abonnementssystem. For oss er abonnementskanalen meget viktig. Hele 40 % av inntektsstrømmen kommer i den kanalen. Med Connect har vi fått ny funksjonalitet og et system som muliggjør effektive arbeidsprosesser, til fordel for både oss og våre kunder.

Helhetlig kundebilde, komplett produktinformasjon og kommunikasjonshistorikk er bare noen av forbedringene våre kunder vil merke. I tillegg har systemet bidratt til at arbeidsprosessene er langt mindre manuelle og arbeidskrevende enn tidligere.

Det har vært en glede å samarbeide med Mediaconnect om vår felles målsetning; lage ett bransjeledende abonnementssystem. Det mener jeg vi har klart gjennom godt samarbeid, en pragmatisk holdning og fokus på målsetningen.”

 

Vil du ta en prat med oss? Ring oss på 23 33 91 00!